Hoger rendement met een nieuwe ketel

De wetgeving wordt steeds strikter. Het onderhoud van een verwarmingsketel is ondertussen wettelijk verplicht. Een ketel die werkt op gas moet tweejaarlijks nagekeken worden, een ketel die werkt op stookolie zelfs elk jaar.

Bovendien is innovatie in de bouwsector niet meer weg te denken. Alles staat in het teken van energiezuinig bouwen en dat is ook het geval bij luchtverwarming en ventilatie. De hedendaagse verwarmingsketels hebben een hoger rendementen zorgen voor een besparing op uw energiefactuur. Daarom kan het aan te raden zijn om een oudere verwarmingsketel te vervangen.

 

Onderhoud of nieuwe ketel?

Of het voldoende is om je ketel een onderhoudsbeurt te geven of het interessanter is om de ketel te vervangen, hangt af van verschillende factoren. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De Puydt luchtverwarming begeleidt en adviseert bij iedere stap van het proces. Elk gebouw is anders en iedereen heeft andere noden. Samen met u kijken we welke verwarmingsketel bij uw specifieke situatie past en of de huidige nog voldoet.

Via onderstaand formulier kunt u een onderhoud inplannen of een offerte aanvragen om uw ketel te vervangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

 

     Type ketel*
    Ketel op gasKetel op stookolie

    Ik ben het best bereikbaar op
    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag


    Het privacybeleid kan je hier vinden.