LUCHTVERWARMING

Luchtverwarming helpt tegen stofallergieën

Gezond én efficiënt verwarmen

Wanneer u aan bouwen of grondig verbouwen denkt, privé of voor uw zaak, loont het de moeite om een luchtverwarmingssysteem te overwegen. Een luchtverwarming biedt verschillende voordelen, niet in het minst het feit dat dit systeem, gecombineerd met een ventilatiesysteem, zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit in uw woning of zaak. Uiterst belangrijk voor u, uw gezinsleden, uw medewerkers of uw klanten die aan allergieën lijden of gevoelige luchtwegen hebben.

Woman Enjoying the Fresh Air

 

Wist u dat … luchtverwarming helpt tegen uw stofallergie?

Een luchtverwarming met een geïntegreerd ventilatiesysteem zorgt niet alleen voor een adequate verwarming van uw woning, maar ook voor zuivere lucht. Een simpel onderhoud van het systeem en vervanging van de filters zorgt ervoor dat u efficiënt blijft verwarmen en de kwaliteit van de lucht verzekerd is.

Als uitbreiding op de standaard filter is het ook mogelijk om een ionenfilter te plaatsen.
Dit toestel zorgt voor het verminderen van fijn stof, bacterien, virussen, … in de woning.
Het Plasma Air ionisatie toestel wordt gemonteerd in het pulsie- of retourkanaal van uw Luchtverwarmingssysteem. Er vormen zich dan miljoenen ionen als de aangevoerde lucht aan de ionisatienaald passeert. Deze ionen stromen door het kanaal en via de roosters in alle ruimtes van uw woning. Onmiddellijk werken de ionen dan in op de aanwezige verontreiniging en dat in de plaatsen waar we werken, studeren, leven, eten en slapen.

Wist u dat … ook bedrijfsruimtes gebaat zijn bij luchtverwarming met een efficiënt ventilatiesysteem?

Ook wanneer u luchtverwarming met een ventilatiesysteem integreert in uw kleine of grotere bedrijfsruimte(s) geniet u van deze voordelen. In werkplaatsen, toonzalen en kantoren zullen uw medewerkers kunnen werken in goed verwarmde en gezond gefilterde werkruimtes. Zeker waar meerdere mensen in één ruimte samenwerken, is het een extra voordeel dat ziekmakende bacteriën zich niet verspreiden. Baat u een café, restaurant, feestzaal of hotel uit, ook hier kan De Puydt een optimaal binnenklimaat creëren voor uw medewerkers, gasten en bezoekers. De Puydt heeft reeds verschillende projecten gerealiseerd. Vraag naar referenties!

Luchtverwarming: een efficiënte én gezonde manier van verwarmen

Gaat u bouwen of staat u voor een grondige verbouwing? Bent u op zoek naar een efficiënte manier van verwarmen in uw woning of bedrijfsruimte(s)? Heeft u, uw familie of uw medewerkers last van een stofallergie of gevoelige luchtwegen? Overweeg dan zeker een luchtverwarmingssysteem. Bekijk samen met De Puydt de voordelen van dit systeem en de mogelijkheden om dit te integreren in uw (toekomstige) woning of bedrijfsruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Familiebedrijf De Puydt staat ter uwer beschikking!