Of je nu bouw- of verbouwplannen hebt of meer informatie wil over wat we voor jou kunnen betekenen, we helpen je graag verder. Hieronder vind je onze contactgegevens en het contactformulier. 

Contacteer ons

Bel ons op

0032 9 253 03 29

Adres

Doornstraat 94, 9940 Evergem

Telefonisch tijdens kantooruren

Maandag – vrijdag: 09.00 – 17.30 uur

BTW nummer – BE 0431 934 763

Stuur ons een bericht

  Frequently Asked Questions

  Maakt Verventa veel lawaai?

  Neen. De ventilatoren maken nauwelijks geluid en zijn omhuld door een stevige metalen behuizing. Door de toevoeging van actieve geluidsdemping werkt het systeem zo goed als geruisloos.

  Zorgt Verventa voor stof in mijn woning?

  Neen, absoluut niet. Verventa bevat verschillende (fijnstof)filters die ervoor zorgen dat er geen vuil van buiten naar binnen komt en rondzwevend stof geen kans maakt. 

  Is Verventa geschikt voor renovatieprojecten?

  In principe is Verventa vooral geschikt voor nieuwbouwprojecten. De leidingen worden namelijk verborgen in de vloeropbouw van de woning. In heel zeldzame gevallen is Verventa ook geschikt voor renovatieprojecten als er voldoende bruikbare oude luchtverwarmingskanalen aanwezig zijn. 

  Is Verventa ook geschikt voor warm water?

  Neen, daarvoor heb je een zonneboiler of warmtepompboiler nodig. We verwijzen je hiervoor graag door naar een betrouwbare partner in de buurt. 

  Is Verventa hetzelfde luchtverwarming?

  Neen, zeg niet zomaar luchtverwarming tegen Verventa. Verventa zorgt naast verwarming ook voor een ventilatiesysteem D én airco. De aangevoerde en afgevoerde lucht wordt bovendien gefilterd. Zo blijft de luchtkwaliteit in huis optimaal.

  Hoe veel kost Verventa?

  Hoe veel kost Verventa? 

  De prijs van Verventa hangt af van de grootte van je nieuwbouwwoning en het aantal ruimtes. Het is geen goedkoop systeem maar wel een met een hoog rendement. Zo heb je geen aardgas nodig om te ventileren, verwarmen en koelen, komt er geen verplicht onderhoud aan te pas. 

  Werkt Verventa op elektriciteit of gas?

  Kies je voor het systeem DX, werkt Verventa volledig op elektriciteit. Het systeem water doet beroep op aardgas.